Δήλωση Χρόνη Ακριτίδη για το χθεσινό αποτέλεσμα

Το χθεσινό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αποτελεί μεγάλη νίκη για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς και των έργων. 

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νεοκλεγέντες βουλευτές του νομού Κοζάνης, και ιδιαίτερα τους νεοδημοκράτες συναδέλφους μου για τον σπουδαίο αγώνα και την τεράστια επιτυχία μας να εκλεγούν τέσσερεις εκπροσώποι της παράταξής μας στη Βουλή των Ελλήνων. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους πάνω από 6300 συμπολίτες μου που με τιμήσαν με τον σταυρό τους. Είμαι ευγνώμων για την πραγματικά συγκινητική στήριξη και η συμπαράστασή τους σ’αυτή την εξαιρετικά σύντομη αλλά τόσο ενταντική προεκλογική περίοδο. 

Θα ήθελα, τέλος, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και όλους τους εθελοντές μας για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε μαζί, νιώθω υπερήφανος για το παράδειγμα του νέου πολιτικού πολιτισμού που υπηρετήσαμε με τόση συνέπεια. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας.