Εβδομάδα αιμοδοσίας οργανώνουν τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνη και Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Αιμοπεταλιοδοτών  ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, λόγω του ότι η υγεία του λαού δοκιμάστηκε πολύ σκληρά μέσα στην περίοδο της καραντίνας,  των αυξημένων αναγκών για αίμα αυτή τη περίοδο αλλά και για να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων οργανώνουν βδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Καλούμε όλους του εργαζόμενους και τα σωματεία της περιοχής να πάρουν μέρος και να δυναμώσουν αυτή τη πρωτοβουλία. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΚΗΦΗ  (οδός Πλακοπίτη στο ισόγειο των 40 Μαρτύρων) από Δευτέρα  11 Μαϊου μέχρι και Παρασκευή 15 Μαϊου από 8:30πμ-13:30μμ.

Για την προστασία της υγείας του κόσμου που θα συμμετέχει θα υπάρχουν στο χώρο γάντια, μάσκες και αντισηπτικά. 

Για την καλύτερη οργάνωση της πρωτοβουλίας και για να μην υπάρχει συγχρωτισμός στον χώρο καλό είναι όσοι θέλουν να συμμετέχουν να έρθουν σε επικοινωνία με τα σωματεία στο τηλέφωνο 6943969145.