Εκοιμήθη ο ιεροκήρυκας της Ιερής Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης Αυγούστίνος Μύρου-Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο τη Θεσσαλονίκης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, μετά από πολυήμερη μάχη με το κορωνοϊό, ο ιεροκήρυκας της Ιερής Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης Αυγούστίνος Μύρου.

Αφού αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, εδώ και μερικές εβδομάδες έδινε τη δική του μάχη, διασωληνωμένος σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Τη θλιβερή αυτή είδηση γνωστοποίησε, με ανάρτηση στο Facebook, ο ιερέας Δημήτριος Χαρισίου, γράφοντας:

“ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ ΕΚΔΗΜΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΥΡΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ ΤΟΥ KOVIND 19 .ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΤΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!!!!”

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Μακρυγιάννης» συνήλθε εκτάκτως με τη θλιβερή αγγελία της κοιμήσεως του πανοσιολογιοτάτου πατρός Αυγουστίνου Μύρου, ιδρυτικού μέλους και πρώτου προέδρου του συλλόγου. Αποφάσισε να γνωστοποιήσει το συμβάν στα μέλη του, να δεσμευθεί για την εν καιρώ προβολή της προσωπικότητάς του και του έργου του, να εντείνει τις προσπάθειές του, στους κρίσιμους για την πατρίδα μας καιρούς, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα θυσιαστικής αγάπης του εκλιπόντος.

Το διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου