Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου «Αγάπη για το παιδί» τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου «Αγάπη για το παιδί» τη Δευτέρα 15 Απριλίου

Ο Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που στηρίζει οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κοζάνης οι οποίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, παρέχοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σας καλεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στο καφέ «Art Code» (πρώην Παύλου Μελά) στην Π. Μελά 4-6.

Εκεί μπορείτε, αφού ενημερωθείτε από μέλη του Δ.Σ. για τις δράσεις του συλλόγου:

1. Να δραστηριοποιηθείτε εθελοντικά όσες/οι είστε μέλη σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και πολιτιστικών συλλόγων για συλλογή αναγκαίων αγαθών στα σχολεία ενόψει του Πάσχα.

2. Να προτείνετε τρόπους βοήθειας των απόρων συμπολιτών μας με μικρά παιδιά στην οικογένεια (π.χ. παροχή δωρεάν μαθημάτων, φύλαξη μικρών παιδιών, κατασκευή καλαθιών για το Πάσχα ή άλλες περιόδους, διενέργεια μπαζάρ κλπ).

3. Να ενημερώσετε τα μέλη του συλλόγου για οικογένειες που γνωρίζετε ότι βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ανάγκη και κρίνετε ότι χρήζουν βοήθειας.

4. Να δείτε πώς μπορούν να αξιοποιηθούν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και άλλα είδη για παιδιά που εσείς πλέον δεν χρειάζεστε.

Σημείωση: Στη συνάντηση θα παραβρεθούν μέλη του Δ.Σ. για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερωτήματα και απορίες σας, να επεξεργαστούν τις προτάσεις που θα κατατεθούν και να προτείνουν χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Ευελπιστούμε να σας δούμε εκεί!