Κεντρικες συγκεντρώσεις ΚΚΕ -Λαϊκη Συσπείρωση για εκλογές 26 Μάη στην ΠΕ Κοζανης

                 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας ενόψει των εκλογών στις 26 Μάη οι ΚΟ της Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιούν τις παρακάτω κεντρικές συγκεντρώσεις- ομιλίες:

Σάββατο 18/5

Στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας , στις 7 μμ, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Αντωνία Χόλμπα, στέλεχος του κόμματος , υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο Βελβεντό στον πεζόδρομο , στις 8.30 μμ, θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και η Ειρήνη Γκαμπράνη στέλεχος του κόμματος υποψήφια δήμαρχος Βελβεντού με τη Λαϊκή Συσπείρωση .

Κυριακή 19/5

Στις 7 μμ στον πεζόδρομο Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα  Κουζιάκη  μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής  και ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

15/5/2019