Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ είχε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

Δελτίο Τύπου 28.06.2019

Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ είχε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, όπου ανέφερε ότι πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε του ελεύθερους επαγγελματίες και την επιχειρηματικότητα, γιατί η ισχυρή ανάπτυξη γίνεται με επενδύσεις και φυσικά με οριστικό τέλος στην υπερφορολόγηση.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει με μείωση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από 28% στο 20%, μέσα σε 2 χρόνια και του φόρου μερισμάτων από 10% στο 5%.

Ο δεύτερος μεγάλος στόχος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οι πολλές νέες καλοπληρωμένες δουλειές στον τομέα του τουρισμού, τον πρωτογενή τομέα, στην ενέργεια και τον κατασκευαστικό τομέα.

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατά 30% εντός διετίας για όλους τους ιδιοκτήτες, είναι σημαντικότατη διευκόλυνση των πολιτών, αλλά και η αναστολή για μια τριετία του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων και του ΦΠΑ, θα δώσει ώθηση στην οικοδομική δραστηριότητα και σε πολλά επαγγέλματα, που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια. 

Τέλος η κ. Βρυζίδου εξέφρασε την ανάγκη για τη στήριξη της Γυναίκας εργαζόμενης, της άνεργης γυναίκας, της Ελληνίδας μάνας και τόνισε γενικότερα ότι οφείλουμε μια συστηματική προσπάθεια για να υπάρξουν δουλειές για τις γυναίκες, ίσες ευκαιρίες, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και υποστηρικτικοί μηχανισμοί για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Πέρασα στη ζωή μου και περνώ, όλα τα στάδια του αγώνα της γυναίκας που δε σταματάει να προσπαθεί για τη ζωή, την οικογένεια, αλλά και τη νέα γενιά και τον τόπο μας, με κατανόηση και συμπαράσταση σε κάθε γυναίκα, που δίνει το δικό της αγώνα.  

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης