Συνεχίζει τις περιοδείες η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Καλλιόπη Σεμερτζιδου στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Τους χώρος του ΑΗΣ Καρδιάς αλλά και το Νότιο Πεδίο, επισκέφτηκε η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης Καλλιόπη Σεμερτζίδου, στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί εν όψει των εκλογών της Κυριακής.  Στη συνάντηση με τους εργαζόμενους συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ είχε την ευκαιρία να επαναλάβει τη θέση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια ισχυρή ΔΕΗ.


Επισκέφθηκε επίσης τις λαϊκές αγορές Σιάτιστας και Νεάπολης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς , εμπόρους και καταναλωτές για τα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Στη συνέχεια περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης , συζήτησε με θαμώνες των καφέ , ζήτησε και άκουσε απόψεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Χρήσιμη και ουσιαστική η επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλευτή στο ΕΚΑΒ, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, την Ψυχιατρική του Μαμάτσειου και την Ψυχιατρική κλινική Σπινάρη. Θέματα υγείας βρεθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, κατέγραψε ελλείψεις και προτάσεις μετά την σχετική ενημέρωση που είχε από τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινή «μάχη» να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών.  Η υπόσχεση από την πλευρά της κ. Σεμερτζίδου είναι μία. Θα είμαι μαζί σας και την επόμενη μέρα ώστε να παλέψουμε για καλύτερη παροχή υγείας.