Έκτακτη συνεδρίαση στη Νεάπολη για το στρατόπεδο Πόρτη!! Νέα επικοινωνία του Θ. Καρυπίδη με τον ΑΝΥΕΘΑ!!

Απόλυτη επιβεβαίωση των πληροφοριών του siera fm, για τη δημιουργία δομής προσφύγων στη Νεάπολη.

Σήμερα μετά από τηλεφωνική πληροφορία που έλαβε η δημοτική αρχή, επιβεβαιώθηκε απόλυτα η ύπαρξη των εγγράφων που αποκλειστικά είχε αναδείξει ο siera fm.

Σύμφωνα με τα συνημμένα έγγραφα της 31 Οκτωβρίου που ανέφεραν για τη λειτουργία της δομής μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019,  γίνεται αναφορά για την τοποθέτηση 200 οικίσκων για τη φιλοξενία των μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για 192 οικίσκους τύπου Α και 8 τύπου Β.

Η πληροφορία θορύβησε τη δημοτική αρχή που είχε επαναπαυτεί από τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη, επικοινώνησε με την ταξιαρχία Κοζάνης και επιβεβαίωσε την ύπαρξη των εγγράφων.

Άμεση ήταν η συνάντηση με την περιφερειακή αρχή και τον Θ. Καρυπίδη.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έδειξε ότι το Στρατόπεδο Μ. Πόρτη όντως είναι ένα από τα ΔΕΚΑ πανελλαδικά στα οποία πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα για δομές για φιλοξενία μεταναστών!!!

Η εξέλιξη αυτή ταρακούνησε τους πάντες με τη Δημοτική Αρχή Βοΐου να καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση και παράλληλα λαϊκή συνέλευση,  την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών και της περιφέρειας ενώ ο Περιφερειάρχης σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΑΝΥΕΘΑ κο Ρήγα, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Λαμπρόπουλου, δήλωσε την έντονη αντίθεσή του σε μια τέτοια εξέλιξη.