ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης Αγίας Άννης μετέβηκε το Σάββατο αποστολή του δήμου μας, με επικεφαλής το δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή και τον αντιδήμαρχο Ώττα Βασίλη, για να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής.


Συγκεκριμένα παραδόθηκε μία μεγάλη ποσότητα αγαθών η οποία συγκεντρώθηκε από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας και ποσότητα ζωοτροφών για τους πληγέντες κτηνοτρόφους της περιοχής.


Ο Δήμαρχος με την ιδιότητα του ως μέλος της επιτροπής πολιτικής προστασίας της ΚΕΔΕ, συναντήθηκε με το δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγίας Άννης όπως και άλλους παράγοντες της περιοχής μεταφέροντας τα αισθήματα αλληλεγγύης των Βοϊωτών και στη συνέχεια παρακολούθησε το συλλαλητήριο που οργανώθηκε από κατοίκους της περιοχής με σκοπό την έκφραση της αγωνίας τους για την επόμενη μέρα.
Μετά από προσκληση κατοίκων επισκέφτηκε το Μαντούδι και συγκεκριμένα την εκκλησία όπου ιερουργούσε επί 25ετίας ο μακαριστός Σισανίου και Σιατίστης Παύλος.


Ο δήμαρχος ευχαριστεί θερμά Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας και ιδιαίτερα την ομάδα νέων που ενεργοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες για τη συλλογή των αγαθών, όπως και τους κ.Σεβασλίδη Άρη και Κουλουβουσίδη Θεόδωρο για τη μεταφορά των ζωοτροφών.