«Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» Κυριακή Τσαραμπουλίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βοΐου Δ.Ε Νεάπολης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νεάπολη, είμαι κόρη του Παναγιώτη Τσαρμπουλίδη και της Αλεξάνδρας (Λουλας) Χριστόπικου . 

Είμαι παντρεμένη με ένα γιο.

Αποφοίτησα από τη Σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική και παράλληλα Πληροφορική.  Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά.

Εργάζομαι στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης ως γραμματέας. 

Μέσω της εργασίας μου απέκτησα βαθιά επιστημονική γνώση των εργασιακών σχέσεων ερχόμενη σε καθημερινή τριβή με τα προβλήματα των πολιτών ( εργαζομένων και ανέργων) .

 Ιδιαίτερη ευαισθησία έδειξα στις ανάγκες των εργαζομένων γυναικών προβάλλοντας τα προβλήματά τους μέσω της Δομής Ισότητας των φύλων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ .

 Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά εκδηλώθηκε από τα νεανικά μου χρόνια έως και σήμερα.

Έχοντας επιστημονική γνώση αλλά και επ΄ έργω εμπειρία από την καθημερινή ενεργή ενασχόληση μου με τα προγράμματα Δομή στήριξης της γούνας, ΕΣΠΑ , EQUAL , TOPEKO, TOΠΣΑ, ΛΑΕΚ , υλοποίησα αρκετές μελέτες σε σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα και την ανεργία. 

Επίσης ασχολήθηκα μέσω της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. · 

Διετέλεσα Πρόεδρος και Μέλος του στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. ·

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παιδικού σταθμού ΔΕΠΑΚ · 

Γραμματέας του 12 ΟΥ Νηπιαγωγείου Κοζάνης ·

Μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής στην Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης · 

Μέλος ΤΟΥ Σωματίου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Συμμετείχα σε ημερίδες και διάφορα συνέδρια για την εργασία και την ανεργία και ανέπτυξα για μεγάλο διάστημα συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση. 

Παλεύουμε, επιχειρούμε και επενδύουμε στον τόπο μας!! 

Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών θέλουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να δώσουμε μία καλύτερη ευκαιρία για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές. 

Γιατί θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά.

Όλοι υπεύθυνοι μαζί για τον τόπο μας , για το δικό μας Βόιο , ώστε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για την ποιοτική άνοδο του Δήμου μας. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου Βοΐου αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ, «Βόιο Υπεύθυνοι Μαζί» με πίστη στις ανθρώπινες αξίες. 

Ενός ανθρώπου που με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αναπτυγμένη κοινωνική του ευαισθησία, προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας, από όποια θέση κι αν υπηρετεί.