Δήλωση υποψηφιότητας της Αρετής Μπαντή για τον Δήμο Βοΐου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κοσμίδη

Ονομάζομαι Μπαντή Αρετή, του Αθανασίου και της Αθηνάς και γεννήθηκα το 1991 στην Κοζάνη, όπου και διαμένω.

Κατάγομαι από τον Πελεκάνο και τη Νεάπολη Βοϊου Κοζάνης. Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση και Αποκατάσταση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παράλληλα είμαι κάτοχος πτυχίου Braille (Σύστημα Γραφής & Ανάγνωσης Τυφλών) και επάρκειας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και είμαι κάτοχος πτυχίου Proficiency αλλά και πτυχίου Η/Υ. Εργάστηκα ως καθηγήτρια στο ΙΕΚ Βολταίρος στην Κοζάνη ενώ συμμετείχα σε πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων στην Βιβλιοθήκη Σιάτιστας.

Σήμερα εργάζομαι στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Κοζάνης που εδρεύει στον Άργιλο Κοζάνης.

Η δραστηριοποίησή μου στον τομέα της εκπαίδευσης έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και ως εκ τούτου θεωρώ ότι μέσα σε αυτή τη διαδρομή καλλιέργησα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν εχέγγυο για την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας.

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν ταχέως, η άμεση προσαρμογή στις συνθήκες αυτές αποτελεί το βασικότερο εφόδιο για τις ανάγκες των συνδημοτών μας, που μαζί μπορουμε να αντιμετωπίσουμε.

Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας επίγνωση των συγκυριών που βιώνει ο τόπος μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτριου Κοσμίδη.