Δελτίο Τύπου – Απάντηση σε επιστολή Δημοτικών Συμβούλων σχετικά με ΚΕΠ Γαλατινής

Δελτίο Τύπου – Απάντηση σε επιστολή Δημοτικών Συμβούλων σχετικά με ΚΕΠ Γαλατινής. Ενημερώνουμε τους κύριους Δημοτικούς Συμβούλους εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί, ότι το γραφείο ΚΕΠ του Δήμου στη Γαλατινή παραμένει και θα παραμείνει ανοιχτό προκειμένου να εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας. Τουλάχιστον αυτό ως κάτοικοι της Γαλατινής έπρεπε να το γνωρίζουν.

Όπως επίσης θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο Δήμος, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν θεσμοθετηθεί για την αντιμετώπισή της, έχει στερηθεί το μεγαλύτερο μέρος των υπαλλήλων του με άδειες ειδικού σκοπού και λειτουργεί στην παρούσα κρίσιμη φάση καταβάλλοντας κοπιώδη αγώνα ώστε να υποστηριχθούν οι υπηρεσίες του σε όλο το Δήμο και να εξακολουθήσει να παρέχεται το απαραίτητο επίπεδο εξυπηρέτησης στους συμπολίτες μας ,και μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει.Συγκεκριμένα  και όπως έχει ενημερωθεί πρό ημερών προσωπικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λαζής Χρήστος, ο δήμος μας διαθέτει 4 ΚΕΠ τα οποία είναι πλήρως στελεχωμένα με 7 άτομα.

Μέχρι να επιστρέψουν από τις νόμιμες άδειες τους οι υπάλληλοί μας θα λειτουργήσουν με αναγκαστικές μετακινήσεις των υπολοίπων. Επίσης ενημερώνουμε ότι πρωταρχικό μας μέλημα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ως Δημοτική Αρχή, είναι ο Δήμος μας να διαθέτει πλήρως στελεχωμένες υπηρεσίες σε όλους τους διοικητικούς τομείς και οι εσωτερικές μετακινήσεις των υπαλλήλων να γίνονται με μοναδικό στόχο την άριστη αξιοποίηση του προσωπικού μας, την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των συμφερόντων του Δήμου μας, πάντα στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας.
Σεβόμενη η Δημοτική Αρχή την σοβαρότητα της τρέχουσας και πρωτόγνωρης  κατάστασης δεν έχει την πρόθεση και δεν θα εμπλακεί σε ανέξοδους σχολιασμούς.

Διαβεβαιώνουμε  τους κατοίκους του Ασκίου ότι η υπηρεσία του ΚΕΠ στην κοινότητα Γαλατινής και το κοινοτικό γραφείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και επιπλέον ότι με απόφαση του δημάρχου υπάρχει η δυνατότητα για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να εξυπηρετούνται οι πολίτες όλου του δήμου μας κατ’οίκον από τη δημοτική αστυνομία στο τηλ. 2465350190.

Από το γραφείο Δημάρχου