Δ. Κοσμίδης: “Για τα διόδια έχουμε καταθέσει τις προτάσεις/αιτήματά μας…

“Για τα διόδια έχουμε καταθέσει τις προτάσεις/αιτήματά μας, όταν άλλοι έσχιζαν τα ρούχα τους ότι θα τα γκρεμίσουν, ότι θα σηκώσουν τις μπάρες και θα γίνουν ο “Γκλέτσος” του Βοΐου – Ο δήμαρχος με προσκάλεσε να μεταβούμε μαζί, αύριο (Δευτέρα), στην Αθήνα, στο Υπουργείο – Δεν θα μεταβώ γιατί – και για άλλα θέματα – έχει επιλέξει να είναι μοναχικός καβαλάρης. Ψάχνει συνυπεύθυνους για να μοιραστεί την αποτυχία του. Δεν θα αναλάβουμε ευθύνες που δεν μας ανήκουν – Ας τις αναλάβει ο ίδιος κι ο βουλευτής που μαζί οι δυο τους πανηγύριζαν ότι σταμάτησαν τις εργασίες των διοδίων” (Hχητικό)

Μιλώντας, σήμερα Κυριακή 20/12, στο kozan.gr, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, Δημήτρης Κοσμίδης, ερωτηθείς για το θέμα των διοδίων, που βρίσκονται μια “ανάσα” πριν από την έναρξη λειτουργίας τους, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως: “Για τα διόδια έχουμε καταθέσει τις προτάσεις/αιτήματά μας, όταν άλλοι έσχιζαν τα ρούχα τους ότι θα τα γκρεμίσουν, ότι θα σηκώσουν τις μπάρες και θα γίνουν ο “Γκλέτσος” του Βοΐου. Ο δήμαρχος με προσκάλεσε να μεταβούμε μαζί, αύριο (Δευτέρα), στην Αθήνα, στο Υπουργείο. Δεν θα μεταβώ γιατί – και γι’ άλλα θέματα – έχει επιλέξει να είναι μοναχικός καβαλάρης. Ψάχνει συνυπεύθυνους για να μοιραστεί την αποτυχία του. Δεν θα αναλάβουμε ευθύνες, που δεν μας ανήκουν. Ας τις αναλάβει ο ίδιος κι ο βουλευτής που μαζί οι δυο τους πανηγύριζαν ότι σταμάτησαν τις εργασίες των διοδίων”

Ο κ. Κοσμίδης αναφέρθηκε και σε μερικά από τα αιτήματα που έχει καταθέσει η παράταξή του, αποκαλύπτοντας, ότι: “Τα άτομα που έχουν πάρει από την περιοχή του Βοΐου, στα διόδια, είναι γύρω στα 8, ενώ θα μπορούσαν να είναι πάνω από 30. Ποιος θα λογοδοτήσει γι’ αυτές τι καθαρές θέσεις εργασίας οι οποίες χάθηκαν;”.

Τέλος, επισήμανε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι καλές σχέσεις μπορούν να είναι το εργαλείο για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα. “Οι καλές σχέσεις που, δεν έχει, μέχρι στιγμής, ο δήμαρχος, που κατέβαινε κάτω στην Αθήνα με τον αυταρχισμό και τον τσαμπουκά του ότι εγώ είμαι ο δήμαρχος και θα κάνω ό,τι θέλω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

kozan.gr