Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γαλατινής για το συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Κανένας μεγάλος οικισμός χωρίς στελεχωμένο και σύγχρονο αγροτικό ιατρείο»

Με τη Γαλατινή ολοκλήρωσε την Κυριακή 12 Μαΐου, τα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές. 

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη γιατρού σε έναν μεγάλο οικισμό όπως αυτός της Γαλατινής, ξεκαθαρίζοντας πως η επόμενη δημοτική αρχή θα επιβάλλει τη λειτουργία και τη στελέχωση όλων των αγροτικών ιατρείων, τουλάχιστον σε χωριά τα οποία έχουν έντονη δραστηριότητα και κρατάνε τον πληθυσμό τους: «Δεν είναι αποδεκτό ο κάτοικος της Γαλατινής να περιμένει μία φορά την εβδομάδα για στοιχειώδεις παροχές υγείας», σημείωσε ο Λάζαρος Γκερεχτές.

Παράλληλα δεσμεύτηκε για τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών από τη δραστηριότητα των αιολικών πάρκων, ώστε να αναβαθμιστούν βασικές υποδομές της Γαλατινής και να διορθωθούν τυχόν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε και τους υποψηφίους της Δ.Ε. Ασκίου, η οποία όπως είπε θα παίξει στρατηγικό ρόλο, στην υλοποίηση του προγράμματος για την επόμενη μέρα στο Βόιο.