Ενάντια στην τοποθέτηση διοδίων στην περιοχή του Βοΐου τάχθηκε και ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Ενάντια στην τοποθέτηση διοδίων στην περιοχή του Βοίου τάχθηκε μιλώντας στην πρωινή ενημέρωση της ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Βοίου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι του Βοίου να επιβαρύνονται με περαιτέρω κόστος στην μετακίνηση τους, όταν το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου χαρακτηρίζεται από το ορεινό ανάγλυφο και δύσκολους δρόμους, ενώ σημείωσε πως σε σχετικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα με τους αρμόδιους φορείς δεν υπήρξαν σαφής απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βοίου, η δημοτική αρχή προσανατολίζεται στην έκδοση διαμαρτυρίας για το θέμα.

Όσον αφορά την δημιουργία του νέου Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως υπάρχει ώριμη μελέτη, η οποία θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ, έργο για το οποίο μάλιστα υπάρχουν και δωρεές πολιτών. Μέχρι να προχωρήσει όμως η διαδικασία ένταξης, το Κέντρο Υγείας θα λειτουργεί στις σημερινές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα προχωρούν τα έργα για την διαμόρφωση των εισόδων στην πόλη της Σιάτιστας, ενώ ο Δήμος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί καθαρός ο Δήμος Βοίου χωρίς να έχει την δυνατότητα προσλήψεων.

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Κώστας Δαβάνης

 sierafm.gr