Η Αφροδίτη Σιδεροπούλου υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε.  ΝΕΑΠΟΛΗΣ         

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Ζευκλή για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ’’. Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος και με τη συμμετοχή μου θα ήθελα να στείλω το μήνυμα πως και οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις πολιτικές εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις ικανότητες των παλαιότερων.

Θα πρέπει όλοι να τολμήσουμε να στηρίξουμε ανθρώπους  με νέες ιδέες, γεμάτους διάθεση και επιθυμία να προσφέρουν στα κοινά.»
      

Ονομάζομαι Σιδεροπούλου Αφροδίτη του Ευθυμίου και γεννήθηκα το 1990. Μεγάλωσα στη Νεάπολη όπου και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Το 2012 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» (ΕΑΠ). Επίσης είμαι απόφοιτη από το τμήμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ, έχω λάβει πιστοποίηση εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή και πιστοποιημένη επάρκεια γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.      

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σαν σχολική νοσηλεύτρια σε σχολικές μονάδες Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης και σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ). Επίσης έχω εργαστεί και ως εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας στο τμήμα «Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας».

Από το 2017 συμμετέχω  στην ομάδα  του «ΠΑΙ.ΖΩ» ενός προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια ζώων και συγκεκριμένα σκύλων σε άτομα με αναπηρία. Από τον Μάρτιο του 2019 είμαι εκλεγμένη Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας.

Με εκτίμηση  Σιδεροπούλου Αφροδίτη