Η Νικολαϊδου Ευανθία υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην Νεάπολη όπου μένω μόνιμα. Είμαι κόρη του Γιώργου Νικολαΐδη (οδοντοτεχνίτη) από τη Δαμασκηνιά και της Νικολαΐδου Δεληπάλλα Χρυσάνθης (λογίστριας) από τον Αλιάκμονα. Παντρεμένη με τον Νασιόπουλο Γρηγόριο από το Κρυονέρι και μητέρα δύο αγοριών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του Τμήματος Διοικητικής Τεχνολογίας και του Δημοσίου ΙΕΚ ως Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Άριστη γνώστης και κάτοχος πτυχίου Η/Υ (ECDL). Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή Β’ τάξης. Επίσης έχω παρακολουθήσει πλήθος φορολογικών σεμιναρίων και επιμόρφωσης πολιτιστικών και λαογραφικών θεμάτων. Εργάστηκα στη Δ.Ο.Υ Νεάπολης Βοΐου στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, σε ιδιωτική επιχείρηση ως βοηθός λογιστή και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής φοροτεχνικός. 

Το 2007 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος με τον επιτυχόντα συνδυασμό του Νίκου Αλμπάνη στο Δήμο Νεάπολης. Διετέλεσα την περίοδο 1/2007-7/2008 Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού Νεάπολης και το 2009 Αντιδήμαρχος με επίβλεψη θεμάτων οικονομικών, πολιτισμού, αθλητικών, παιδείας, νεολαίας και κοινωνικής μέριμνας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο λαός μας, μείναμε λίγοι νέοι και ο τόπος, μας χρειάζεται. Ας εργαστούμε για να αναστήσουμε το Βοΐου που μας γέννησε και μας ανάθρεψε, κάνοντας και προσφέροντας όλοι μαζί ότι μπορούμε για το χατίρι των μεγαλύτερων γενεών που αγωνίστηκαν γι’ αυτό το ευλογημένο μέρος και για τα παιδιά μας που θα το παραλάβουν.