Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΝΗ

23/5/2019,Βόιο   Συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ 


Κεντρική ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατινής, πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Κοσμίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες», την οποία τίμησαν δεκάδες συμπολίτες μας.   
«Έχοντας, απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών και των προκλήσεων που έχει ο δήμος και η κοινωνία, απαντάμε δημιουργικά, ξεκινώντας έναν αγώνα που εμπνέεται πρώτα απ όλα από τον άνθρωποι. Κυρίως από το ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, που είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ειδικά για την δημοτική ενότητα Γαλατινής ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρωταρχικής σημασίας ζήτημα, αποτελεί το σύστημα υδροδότησης με αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου  καθώς και το αποχετευτικό σύστημα κυρίως στα κεντρικά σημεία του χωριού. 


Επίσης αναφέρθηκε στην ελλιπή έως ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη, στην αξιοποίηση των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, αλλά και στην εσωτερική και αγροτική οδοποιία με βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου. Ειδική αναφορά έγινε για το Αιολικό Πάρκο που κατασκευάζεται στην περιοχή και τονίστηκε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να ωφεληθεί η Γαλατινή διεκδικώντας φθηνότερο ρεύμα, θέσεις εργασίας και προβολής της ως προορισμού επισκέψιμου. 

Τέλος δεσμεύτηκε για την δημιουργία πίστας ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ στην περιοχή της Ανάληψης, ένα σπορ δημοφιλές, αποδεκτό από νέους ανθρώπους.