Η σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο με τον γ.γ. Δημόσιας Τάξης Γ. Αναγνωστάκη-Τι λέει ο δήμαρχος Βοϊου για το κλείσιμο Α.Τ. της περιοχής(Βίντεο)

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ανά την ελληνική περιφέρεια, προκειμένου να αποκτήσει μια ιδία άποψη για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

 Εκεί πραγματοποιήθηκε συνάντηση-σύσκεψη, παρουσία σύσσωμης της τοπικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπροσώπων των αστυνομικών και των αξιωματικών, αλλά και τοπικών φορέων, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Αναγνωστάκη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αναγνωστακης ακουσε τοπικους φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης να του θέτουν το θέμα κλεισίματος αστυνομικών τμημάτων, με τον ίδιο, πάντως, να σημειώνει πως η φιλοσοφία του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. είναι να υπάρχει ένα αστυνομικό τμήμα ανά καλλικρατικό Δήμο, αλλά πως στις περιπτώσεις που υπάρχει θέμα συνοριακής φυλςξης, τότε θα διατηρηθούν ή θα δημιουργηθούν ανάλογα τμήματα.

ΠΛΑΝΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ για kozanimedia.gr