Κατασκήνωση Γλάροι : Καλοκαίρι 2017: Κοινότητα Βοΐου

Κ Α Λ Ο Κ Α ΙΡ Ι   2 0 1 7

 

 

3/8 13 /8

K O I N O T H T A     B O Ϊ Ο Υ

K A T A Σ Κ Η Ν Ω Σ Η     

Γ Λ Α Ρ Ο  Ι

Σ΄ ένα καταπράσινο περιβάλλον, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου το πευκοδάσος συναντάει την καταγάλανη θάλασσα,  βρίσκονται οι  παιδικές κατασκηνώσεις

Γ Λ Α Ρ Ο Ι  !!!

Από

3 μέχρι  13 Αυγούστου

τα παιδιά της κοινότητας Βοΐου

με αρχηγό τον

Θανάση Μολασιώτη

μέσα από τις υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης!!!

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος του συλλόγου Ολυμπιακή Φλόγα Νεάπολης Κοζάνης Θανάσης Μολασιώτης  με πολυετή πείρα στις παιδικές κατασκηνώσεις  θα βρίσκεται σ υ ν έ χ ε ι α στο πλευρό των παιδιών της κοινότητας Βοΐου, αλλά και των γονέων τους, έτοιμος να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα ή παράπονα.

Επικοινωνήστε έγκαιρα με τον κ. Θ. Μολασιώτη για να σας ενημερώσει για το αν το Ταμείο σας  συνεργάζεται  με την κατασκήνωση για Δ Ω Ρ Ε Α Ν    Ε Γ Γ Ρ Α Φ Η   ΤΟ Υ    Π Α Ι Δ Ι Ο Υ     ΣΑΣ!

Επωφεληθείτε και από το   π ρ ό γ ρ α μ μ α   του  Ο Α Ε Δ για   Δ ω ρ ε ά ν  κ α τα  σ κ ή ν ω σ η για χαμηλόμισθους και άνεργους! (Λήξη προθεσμίας 20 Απριλίου)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ραντεβού για γνωριμία

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ραντεβού για γνωριμία
με τον κ. Θανάση Μολασιώτη  στο τηλέφωνο   6 9 7 4 7 4 1 8 3 1