Λάζαρος Γκερεχτές «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» -Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στο Τσοτύλι(Φωτογραφίες)

Δέσμευση Γκερεχτέ για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου και τη λειτουργία του Γηροκομείου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιοχής

Παρουσία πολιτών από όλη της Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ. 

Ο κόσμος επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά στην προεκλογική περίοδο τη στήριξη στο συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου, στην ομιλία του να δεσμεύεται πως η πορεία διαλόγου που έχει ξεκινήσει από τα χωριά της περιοχής θα συνεχιστεί: «Για εμάς δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό χωριό. Δεν μετράμε 5, 10 ή 100 κατοίκους. Για εμάς υπάρχουν άνθρωποι, όπου και αν βρίσκονται, υπάρχει το Βόιο». 

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, σημειώνοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτη η συνέχιση λειτουργίας του, με τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του, ενώ όρισε ως μεγάλη προτεραιότητα της δικής του δημοτικής αρχής την έναρξη λειτουργίας του Γηροκομείου Τσοτυλίου. 

Τέλος, παρουσίασε του υποψηφίους της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα, αλλά και για το ήθος που δείχνουν τόσο απέναντι στους πολίτες, όσο και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών.