Μένουμε Σπίτι ή Ευκαιρία να ξανά γνωριστούμε

Καλημέρα Αγαπητοί μου Εν Χριστό αδελφοί και φίλοι , όπως  και ο ίδιος ο Χριστός έτσι μας αποκαλεί: «Υμείς φίλοι μου έστε»  (Ιωάννου ιε΄ 14), οι αγαπημένοι Του , και να ξέρουμε οτί Ο Χριστός όλους μας αγαπάει , και αυτούς που τον πιστεύουν  , και αυτούς που δεν τον πιστεύουν.

Και να που λες αγαπημένοι μου  Φίλοι , έρχεται ένας μικρούλης τόσο δα οργανισμός , που κοντεύει να καθηλώσει όλη την ανθρωπότητα , ή που έχει καθηλώσει όλη την ανθρωπότητα , και δεν ξεχωρίζει , ανάμεσα στους ανθρώπους , τους έχοντες και τους μη έχοντες ,έχει  μπει παντού. 

Τώρα ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε πραγματικά με τον εαυτό μας , να νικήσουμε το εγώ , και να υπερισχύσει  το εμείς , όλοι μαζί , το όλοι μαζί τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικά πράξη. 

Μας λεν να Μείνουμε Σπίτι , όλοι μαζί , μέχρι να ξεπεράσουμε αυτήν την δυσκολία. Οι δυσκολίες τόσο σε τοπικό , αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδό  πάντα θα μας χτυπάνε την πόρτα, αλλά πρέπει επιτέλους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταλάβουμε, ότι δεν έχουμε και πολλά περιθώρια στο να ανταμωθούμε  στο εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Με αυτήν τη ευκαιρία , του να μείνουμε στο σπίτι δηλαδή, θα γνωριστούμε ξανά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν οικογένεια -Οικογένειες ,  τι ωραία το πρωί σήμερα , που βοήθησα και εγώ λίγο περισσότερο από αυτό  που έκανα στις δουλειές , χωρίς γκρίνια , τι ηρεμία που υπάρχει μέσα στο σπίτι, όταν βάζουμε άλλες προτεραιότητες , από αυτές που μέχρι χθες είχαμε  .

Και με το να μείνουμε στο σπίτι , και με την λιγοστή κίνηση στους δρόμους , έστω και για έναν μήνα , θα δώσουμε την ευκαιρία στην φύση μας , να πει … Επιτέλους ανάσανα .

Και ας σταματήσει αυτή η φαγωμάρα η διαδικτυακή  από ορισμένους , για το πόσο Ελληναράδες είναι οι άλλοι και ας κοιτάξουμε μέσα μας , τον Ελληναρά που κρύβει ο καθένας από εμάς