Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν όλοι οι οικισμοί του Βοΐου από τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν όλοι οι οικισμοί του Βοΐου από τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, που επικοινώνησε με τους κατά τόπους αντιδημάρχους, προτεραιότητα έχει δοθεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες από όπου περνούν τα γκρέιντερ του Δήμου μαζί με την αλατιέρα.

Έγινε καθαρισμός στους συνδετήριους δρόμους της Σιάτιστας με τους οικισμούς, όπως και στους οδικούς άξονες Γαλατινής, Εράτυρας, Καλονερίου.

Στη Σιάτιστα χάλασε το πυροσβεστικό μηχάνημα που έκανε τον αποχιονισμό σε όλα τα στενά και αναζητείται τρακτέρ για να καθαριστούν οι δρόμοι.

Στη Νεάπολη επίσης γίνεται καθαρισμός με δυο γκρέιντερ, αλλά και 6 τρακτέρ που επιτάχθηκαν, αφού δεν έγινε διαγωνισμός για τον αποχιονισμό στο Δήμο Βοΐου.

Στο Τσοτύλι η κατάσταση παραμένει δύσκολη και ειδικά στους Οικισμούς καθώς και σε όλα τα χωριά του Πεντάλοφου.

Καθαρισμός γίνεται και με εργολαβίες της Π.Ε Κοζάνης στους δρόμους ευθύνης της.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα και μετά.

Αποχιονισμός με τρακτέρ στη Σιάτιστα! Βίντεο

Μετά από τη βλάβη που υπέστη το πολυμηχάνημα του Δήμου που εξυπηρετεί τη Σιάτιστα, δωρεάς του ιδρύματος Κουκουλίδη, σήμερα μπήκαν στη μάχη του αποχιονισμού και ιδιώτες με μηχανήματα και τρακτέρ.

Τις απογευματινές ώρες εμφανίστηκε τρακτέρ στα στενά της πόλης με τον Στέλιο Παπαδήμο, τα οποία είχαν μείνει ακαθάριστα και χωρίς αλάτι, αφού είναι πλακόστρωτα.

Δείτε το βίντεο του siera fm..

 

http://www.sierafm.gr/