Μεγάλη επιτυχία στο φετινό 11ο Καστανοπάζαρο Πενταλόφου Βοΐου

Πλήθος κόσμου έδωσε και φέτος το παρόν στο 11ο Καστανοπάζαρο στον Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.  

Η Ομάδα Παραγωγών Καστάνου Πενταλόφου πρόσφερε στον κόσμο άφθονα κάστανα και κρασί. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» και του Συλλόγου Όσσας Θεσσαλίας, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Βαγγέλη Πέγιου. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης και κ. Γεώργιος Ντζιμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου κ. Κωνσταντίνος Χονδροκώστας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βοΐου και πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχαριστεί τους φίλους Κρήτες και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.