Με επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου Νεάπολης Βοΐου

Για τρίτη χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Νεάπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Συνολικά, στον αγώνα έλαβαν μέρος  253 αθλητές στην κατηγορία των  10 χλμ, 172 αθλητές στην κατηγορία των 5 χλμ και 130 μικροί αθλητές στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.

   Όλοι οι αθλητές τιμήθηκαν με  μετάλλια για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν  ο Δήμος Βοΐου, το Τοπικό Συμβούλιο Νεάπολης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την πολύτιμη συμβολή τοπικών συλλόγων, των δρομέων Νεάπολης, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βοΐου και του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Καστοριάς.

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους διοργανωτές του αγώνα και όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις διακρίσεις. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές του αγώνα, την Διεύθυνση Τροχαίας Κοζάνης, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου για την ετοιμότητα παροχής ιατρικής φροντίδας στους αθλητές, τους εθελοντές που συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, τον καρδιολόγο Εμμανουήλ Μπαντόλα για την ιατρική παρακολούθηση των αθλητών, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που ενίσχυσαν την προσπάθεια του αγώνα με τις προσφορές τους, τα ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής για την προβολή του αγώνα και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση  και καταχειροκρότησε τους αθλητές.