Οι Εκκλησίες της Σιάτιστας και το Αρχοντικό Δόλγκηρα στον Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε

Οι Εκκλησίες της Σιάτιστας και το Αρχοντικό Δόλγκηρα στον Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε

Κατά τη διάρκεια του μήνα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για την τηλεοπτική εκπομπή  “ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ”, μια εκπομπή πολιτισμού, για την Ιστορία, την παράδοση και τη θάλασσα, που επιμελείται και παρουσιάζει ο  κ. Μιχάλης Πετρόπουλος, Δικηγόρος.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εκκλησίες της Σιάτιστας και, σε συνεργασία με το Σύλλογο μας, στο Αρχοντικό Δόλγκηρα. Γι’ αυτό θα προβληθούν δυο επεισόδια της εκπομπής με θέμα τη Σιάτιστα. Το πρώτο θα προβληθεί, τη Δευτέρα 8/10/2018, 20:00, με τίτλο «Στις εκκλησιές της Σιάτιστας» και το 2ο τη Δευτέρα 15/10/2018, ώρα 20:00, με τίτλο «Στο Αρχοντικό Δόλγκηρα στη Σιάτιστα».

Τις παραπάνω εκπομπές μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη Δυτική Μακεδονία από τη συχνότητα του τηλεοπτικού Σταθμού «Όσιος Νικάνωρ», στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τη Συχνότητα της «Λυδίας» και για τους συμπατριώτες μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και Ευρώπη, μέσω της πλατφόρμας της «Cosmote» ή στην Αττική από τη συχνότητα του «Attica». Για τους αποδήμους στην Αμερική, μέσω της πλατφόρμας «New Greek Tv» (Time Warner Cable, κανάλι 545), στην Αυστραλία, μέσω «TV PLUS» και παγκόσμια, μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού https://tv4e.gr, Η εκπομπή μεταδίδεται και κάθε Πέμπτη στις 12:00.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Οινοποιείο «Δύο Φίλοι – Το κατώι του Ταπνού» του Γιάννη και της Γεωργίας Πολύζου Γκουτζιαμάνη, για το υπέροχο σιατιστινό «Ηλιαστό» κρασί που πρόσφεραν αφιλοκερδώς στο Σύλλογο μας για κέρασμα του τηλεοπτικού συνεργείου 4E.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου