Ολοκληρώθηκε η δίκη στην Καστοριά για την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου -Εν αναμονή της κρίσιμης απόφαση

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατριού του Κωστή Πολύζου: «Δεν έχουμε κάνει εμεις το φόνο» – «Ο Κωστής ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι ένα παιδί που το μεγάλωσα και προσπάθησα να του στήσω ένα μέλλον…» – «Η κηλίδα αίματος μπορεί να είναι και δικιά μου…εγώ κόπηκα αρκετές φορές» – «Εκτός της απώλειας του παιδιού, είχαμε και απώλεια εισοδήματος και χάσαμε και τις μέλισσες»

 

 

Λεπτό προς λεπτό η κατάθεση του πατριού του Κωστή Πολύζου:

-Ξεκινά με την περιγραφή της βραδιάς εκείνης, χωρίς πολλές λεπτομέρειες ή κάτι σημαντικό.

-H αστυνομία μας απαγόρευσε να βγούμε από το σπίτι τις πρώτες μέρες. Μας προέτρεψαν να μην πάμε στη Νικολούλη

-Από τη στιγμή που βρέθηκε ο Κωστής, η Νικολούλη άρχισε να μας στοχοποιεί. Δεν ξέρω γιατί, Κάναμε την καταγγελία στο ΕΣΡ

-Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η λάσπη

-Ο Κωστής ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι ένα παιδί που το μεγάλωσα και προσπάθησα να του στήσω ένα μέλλον…

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

-Αν θεωρείται ως άνεργος ο Κωστης…είχε την εταιρία στο ονομά του. Η επιχείρηση με τα χωματουργικά ήταν στο όνομά του και εγώ ουσιαστικά ήμουν υπάλληλος…

-Δεχθήκαμε επίθεση από τον τότε Α.Δ. Κοζάνης λες και δεν ξέρει τι συνέβαινε με τα φορτηγά…μας είπε πως δεν ειναι δυνατόν να το οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα…

-Το αγροτικο που πούλησα ήταν μεγάλο και είχα βάλει λεφτά σ’ αυτό. Ήταν για να πάρουμε ένα πιο μικρό για να μας βολεύει για τη μετακίνηση.

-Η κηλίδα αίματος μπορεί να είναι και δικιά μου…εγώ κόπηκα αρκετές φορές, προσπαθώντας να κουμπώσουμε τον μουσαμά. Μπορεί να έχει κοπεί και ο Κωστής. Κρέατα έχομε κουβαλήσει, ζώο όχι…

-To κινητό παρά το ότι έκανα επανεκκίνηση δε δούλευε. Είχε…μουλαρώσει. Εκεί που έμενα δεν εχει σημα. Το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησα και με τη γυναικα μου και με τα παιδιά…πήγα στο περίπτερο και πήρα καρτοκινητό. Είπα θα τους πάρω μετά, αλλά κοιμήθηκα…Όπως ξαπλωσα έμεινα εκεί και ξύπνησα το πρωί…έριχνε καρεκλοπόδαρα έξω…δε βγήκα…την άλλη μέρα το κιν….αποφάσισε να δουλέψει, αφού έβγαλα και ξανάβαλα τη μπαταρία μπροστά στη σπιτονοικοκυρά. Το πρόβλημα ήταν παλιό…έβγαζες τη μπαταρία και την ξανάβαζες και ήταν οκ…

-Εγώ δε βρήκα κλήση από τον κύριο Τσ. Ηταν ανοιχτό το τηλ . μου. Θα έπρεπε να μου έρθει μήνυμα ποιοί με πήραν

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 15ΩΡΟ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ»

-«Δε μπορω να γνωρίζω γιατί δεν έχει καταγραφεί η κλήση από τον συνάδελφό μου»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ..ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ»

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΑΣΑΦΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.

-«Δε μπορώ να θυμηθώ σε ποιόν ανήκε ο αριθμός σε -275…»

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:»Σας πήρε τηλεφωνο εκείνο το βραδυ ο μικρός γιος;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Εγώ κοιμόμουν…δε με πήρε». ΠΡΟΕΔΡΟΣ; «Τότε γιατί το καταθέτει ο μικρός;» ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δεν ξέρω…»

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Ποιός είχε λόγο να αναζητήσει τον Δ.Τσ. στον υπολογιστή πριν την εξαφάνιση;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δεν ξέρω…»

 

-Για την εύρεση του πτωματος μάθαμε από την κυρία Νικολούλη που πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό μου. Εγώ ήμουν στο σπίτι.

 

-Δεν ξέραμε πως το πτώμα ήταν στο κτήμα. Το μάθαμε μόνο όταν πήρε τον πατέρα μου ο κ. της Ασφάλειας Κοζανης να τον πάει στο κτήμα. Και εκεί τον άφησαν να πάει μέχρι 100μ. από το σημείο.

 

-Ο αποκλεισμός μας στο σπιτι ήταν από την αστυνομία. Δε μας άφηναν να πάμε ούτε στον κυνηγό.

-«Δε θυμάμαι αν η σύζυγός μας είπε κάπου πως δεν πάμε εκεί για να μην πουν κάτι πως εμείς το κάναμε»

-«Ο μόνος που έλεγε πως δεν τα έχουμε καλά με τον Κωστή ήταν ο Σπύρος Καλαμπούκας»

 

-«Εγώ τους είχα υποδείξει στους αστυνομικούς ότι το μερος όπου βρέθηκε ο Κωστής ήταν της οικογένειας μας»

-«Μετά την εξαφάνιση του Κωστή είχαμε αφήσει τα 120 μελίσσια στη Χαλκιδικη…είχαν μείνει 20-25…δλδ εκτός της απώλειας του παιδιού, είχαμε και απώλεια εισοδήματος και χάσαμε και τις μέλισσες»

-«Ο Κωστής με φώναζε μπαμπα…»

 

-«Από τον Σπύρο έχουν ακουστεί πάρα πολλά…δε θέλω να σχολιάσω γιατί λέει όλα αυτά σε βάρος μας»

 

«Από όσα γνωρίζω δεν υπήρχε κανείς που να ήθελε να μας ενοχοποιήσει…θα επρεπε η Αστυνομία να βρει ποιός το έκανε αυτό..»

-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Το ότι το πτωμα βρέθηκε στο κτήμα σας είναι ένα αδιάσειστο στοιχείο…τι κάνατε για να δείτε ποιός το έκανε και να δείξετε στις αρχές προς κάποια κατεύθυνση;» ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Αυτό που θέλαμε να κάνουμε είναι να πείσουμε πως δεν είμαστε εμείς…γιατί και ο Σπύρος είπε στη Νικολούλη για μας…»

 

-«Η Νικολούλη έχει μεγάλη επιρροή και η αστυνομία μετά τις εκπομπές της ερχόταν και μας έλαγε και έψαχνε διάφορα»

 

-Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη τελικά..κάποια στιγμή εξέθεσα τις σκέψεις μου και είπαν πως αποπροσανατολίζω τις έρευνες»

 

«Δεν έχουμε κάνει εμεις το φόνο»

 

ΕΞΥΠΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: «ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ;». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «ΜΑΛΛΟΝ ΉΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΆ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΕΔΩ Ο ΚΩΣΤΗΣ»

 

-«Προφανώς όποιος το έβαλε εκεί δεν ήξερε πως περνά κόσμος από εκεί»

 

-Ο κατηγορούμενος αμφισβητεί την κατάθεση της σπιτονοικοκυράς του στη Μαγούλα πως τον είδε να φεύγει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα και να μην έχει επιστρέψει μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Επιμένει πως γύρισε και ήταν στο σπίτι. «Δεν έφυγα, πήρε τηλ και μίλησα με τη σύζυγο, κοιμήθηκα…ξύπνησα και έριχνε καρεκλοπόδαρα και ξανακοιμήθηκα»

-Εδώ και τόσα χρόνια ψάχουμε να βρούμε τι έγινε και δυστυχώς δεν έχουμε μάθει..όποια και αν είναι η έκβαση θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε…

 

 

 

Καταπέλτης η εισαγγελέας για μάνα&πατριό του Κωστή – Προτείνει την ενοχή τους- Λεπτό προς λεπτό- «Ο τρόπος θανάτου θεωρώ πως έχει γίνει με δηλητηρίαση» 

 

 

Λεπτό προς λεπτό η εισήγηση και η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη:

-Λείπουν τα αποδεικτικά στοιχεία που οδηγούν ευθέως στην εξαγωγή κάποιου συμπεράσματος για την αιτία θανάτου

-H oποιαδήποτε αμφιβολία μετρά υπέρ του κατηγορουμένου. Αυτό μπορεί να καταρριφθεί με βάση και ενδείξεις που αναφέρονται ως αποδεικτικά στοιχεία, με γενικές αλήθειες, που εάν επαληθευτούν οδηγουν στην εξαγωγή συμπεράσματος.

-Ακριβώς επειδή στην υπόθεση αυτή ευθεία απόδειξη δε μπορεί να υπάρξει, είναι αναγκαία η προσφυγή στην επαγωγική απόδειξη.Πρέπει να δούμε ποιά είναι τα στοιχεία για τα οποία υπάρχει απόδειξη.

 1. Το ότι το πτώμα βρέθηκε στο κτήμα του Χ. Ντιού, το οποίο επισκεπτόταν.Επικαλείται την αυτοψία της αστυνομίας και την κατάθεση του κυνηγού.
 2. Σαφής ένδειξη πως στόχος όσων το έβαλαν εκει ήταν να κρύψουν το πτωμα και όχι για να ενοχοποιήσουν κάποιους. Το σημειο ταφής ήταν επιμελώς μελετημένο. Η πρόσβαση ήταν δυνατή σε σαρκοβόρα ζώα, που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν το κρισιμο στοιχείο να βρεθούν τα σπλάχνα του θανόντος
 3. Οι κατηγορούμενοι καθυστερησαν να δηλώσουν την εξαφάνιση του Πολύζου
 4. Δεν υπέδειξαν το αγροτεμάχιο της οικογένειας στο οποίο βρέθηκε το πτώμα
 5. Ήταν γνωστό σε αυτούς πως ο Κωστής δεν είχε σχέση με το Άγιο Όρος. Αλλά υπέδειξαν πως θα μπορούσε να είχε πάει στο Άγιο Όρος.
 6. Ο Κωστής βρέθηκε με ένδυση εσωτερικού σπιτιού, χωρίς παπούτσια. Την ημέρα εκείνη έβρεχε καταρρακτωδώς και ολοι οι γειτονες ήταν μέσα στα σπίτια τους. Η αιτία που δεν ακουσαν είτε είναι ο ήχος της βροχής είτε να μην υπάρχει τρόπος θανάτου με θόρυβο. θεωρω πως έχει γίνει με δηλητηρίαση!
 7. Συνέχισαν τη ζωή τους, δεν έχασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Τους ενδιέφερε η άμυνά τους και όχι να βρουν τι έγινε
 8. Σε ηλικία 23 ετών ο Κωστής ήταν υπερχρεωμένος και όχι από επιλογή του. Δε μπορούσε να μη διαμαρτυρηθεί εκτός αν ήταν ηλιθιος. Ο Κωστής δεν ήταν.Ήταν πολύ έξυπνο παιδί και γνώριζε τι σήμαινε αυτό.
 9. Σοβαρότατη ένδειξη είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Αποδείχθηκε πως η Δ.Κ. πήρε τηλ τον Σπύρο και όχι το σύζυγό της. Μετά τον αδερφό της. Ο μάρτυρας Τσ. κατέθεσε πως δεν της έδωσε το κιν. τηλ της σπιτονοικοκυράς και επικοινώνησε μαζί της 8 το πρωί. Ήταν εντελώς προσχηματική, ώστε να δημιουργήσει αλλοθι, ώστε να καταδείξει ότι εκείνη τη βραδιά ο Χ. Ντ. ήταν στη Μαγούλα. ΄Δεν αποδείχθηκε πως το κινητό είχε πρόβλημα, σύμφωνα και με τη λογική, για μια μόνο ημέρα. Ο Χ. Ντ. απομακρύνθηκε από τον Ασπρόπυργο όπως καταθέτει η κυρία Σκλαβουνάκη. Η κατάθεσή της, σε συνδυασμό με τα ψεύδη της Δ.Κ. προς τα νοσοκομεία, που δν έχουν καταγραφεί, αλλά και σε συνδυασμό με το ότι η μάνα δεν ενημέρωσε το σύντροφό της αμέσως. Ο Χ.ΝΤ. εφυγε από εκεί, πήγε στη Σιάτιστα..σκότωσαν τον Κωστή και τον εθαψαν στο κτήμα. Ο ιατροδικαστής αποδιδει το θάνατο 10 μήνες νωρίτερα, δλδ στο χρόνο που αποδίδεται η δολοφονία.
 10. Πέρα απο κάθε λογική αμφισβήτηση, ο Χ.ΝΤ δε βρισκόταν στην Αττική, αλλά στη Σιάτιστα, όπου μς τη σύζυγό του σκότωσαν τον Κωστή.
 11. Ο Κωστής στερήθηκε τα πάντα από μικρός…από κάθε έννοια περιουσίας…και στο τέλος από το αγαθό της ανθρώπινης ζωής.
 12. Το σώμα του διαμελίστηκε…από τα σαρκοφάγα ζώα…το μισό…δε νομίζω πως είναι μια προοπτική ή κάτι που μπορεί να σκεφτεί ακόμη και εχθρός κάποιου
 13. Με την απόφασή σαςθα ήθελα να μην αφήσετε να ξεχαστεί η ψυχή του Κωστη…να αναβιώσει και να δικαιωθεί…είχε άδικο, τρομακτικό και απαίσιο θάνατο, στον οποίο συνέβαλε η ίδια η μητέρα του…κατηγορήθηκε…ναι, πράγματι είναι μια ΜΉΔΕΙΑ της σύγχρονης εποχής. Χειρότερη από Μήδεια, γιατί η Δ.Κ. ωθήθηκε απόπραγματικά ταπεινά αίτια, γιατί ήθελε να απαλλαχθεί από την οικονομική υποχρέωση των οφειλών. Αυτό θα πρέπει να καταδικαστεί για να αναβιώσειη θύμηση, η ψυχή του Κωστή…
 14. Σαφέστατα προκύπτει η ενοχή των κατηγιρουμένων, γιατι σε ήρεμη ψυχική κατασταση δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο. Μπορεί ο τρόπος θα΄νάτιυ για κάποιο από τους δυο ΄να μην εξισώνεται, αλλά εξίσου η κτηγορία βαρύνει και τους δυο.
 15. Προτείνω την ενοχή τους για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πέρα από κάθε αμφισ΄βητηση

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΧεΙΡΟΚΤΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ «ΜΠΡΑΒΟ»

 

 

 

Η αγόρευση των συνηγόρων υπεράπισης των κατηγορουμένων -«Βρείτε μου ένα ακράδαντο στοιχείο που να αποδεικνύει πως αυτοί είναι οι δολοφόνοι» -Πώς συνδέoυν την υπόθεση με τις δολοφονίες του Βελβεντού και της Βλάστης – «Θα είστε το μοναδικό δικαστήριο στα ποινικά χρονικά της χώρας, μη σας πω και παγκοσμίως, που θα πείτε ένοχοι, χωρίς να έχετε τον τρόπο και το χρόνο που τον σκότωσαν»

 

 

Ο Ηλίας Κρομλίδης, συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, στην αγόρευσή του, μεταξύ άλλων,ανέφερε:

-«Πρώτη φορά σήμερα η εισαγγελέας ήρθε να κομίσει νέο στοιχείο για τον τρόπο δολοφονίας»

-Το ότι βρέθηκαν εντόσθια σημαίνει ότι ο χρόνος ταφής του πτώματος ήταν μεταγενέστερος.

-Μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο της δολοφονιας;

-Ως δια μαγείας κανείς δεν είδε στη Σιάτιστα το όχημα του Χ.ΝΤ; Εχετε κάποιο στοιχείο που να σας λέει πώς και πότε πήγαν στο κτήμα; Πώς τον έθαψαν; Όχι…σας δίνω και τις απαντήσεις. Είναι απαντήσεις σε λογικά ερωτήματα και όχι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

-Τα λάθη δεν υποδηλώνουν ότι είναι κάποιος δολοφόνος. Βρέστε ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΈΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΜΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ

-Και ποιός σας λέει ότι όποιος έβαλε εκεί το πτωμα δεν έκανε και τη συγκεκριμένη ενέργεια με τα καμμένα;

-Τι είναι αυτό που δε θέλει να πει για το τι πέρασε στην Ασφάλεια Κοζάνης ο κυνηγός;

-Αν μιλάμε για 100 ατομα στην Ελλάδα το 2010, τα 90 έχουν χρεωθεί (ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ «Ε ΟΧΙΙΙ»)

-Η προφυλάκισή τους ήταν προϊόν της συγκυρίας και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, Που θα πήγαιναν…τι θα έκαναν; Θα εξαφάνιζαν στοιχεία;

-Ο οδηγός του ΚΤΕΛ Γρεβενών κατέθεσε πως κατά 99% το άτομο που επιβιβαστηκε στο λεωφορείο του ήταν ο Κωστής. Ποιά στοιχεία αποδεινύουν πως έκανε λάθος; Μόνο το αν φορούσε ή όχι γυαλιά…

-Αν δεν έφυγε από το σπίτι, πρέπει να βρείτε αποδείξεις πως ήταν και εκεί μέσα ο κύριος Ντιός. Δε θα μπορέσετε να βρείτε συγκεκριμένα στοιχέια. Δε μπορείτε.

-Ο Σπύρος Καλαμπούκας λέει πως την απόφαση να πάνε στη Χαλκιδικη την έλαβαν από κοινού, οικογενειακα

-Ο Σπύρος επιμενει και λέει πως έγινε κάποιο ατύχημα και το καλύπτουν οι γονείς.Ο ίδιος, δλδ, τους απαλλάσει.

-Θα είστε το μοναδικό δικαστήριο στα ποινικά χρονικά της χώρας, μη σας πω και παγκοσμίως, ου θα πείτε ένοχοι, χωρίς να έχετε τον τρόπο που τον σκότωσαν

-Θα ζησετε στη συνέχεια τη ζωή σας με αυτη την απόφαση που επηρεάζει και ένα άλλο παιδί, το οποίο ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται πως οι γονείς του είναι αθώοι.

-Ο γενετιστής σύμφωνα με τα στοιχεία ανέλυσε κάτι που παρέλαβε 4 μερες αργότερα.

-Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στα διόδια που να δείχνει πως έχει περάσει πρωινές ώρες ο Χ.ΝΤ. από Σιάτιστα προς Αθήνα

-Με δεδομένη την υπόθεση του Βελβεντού, είπαμε να έρθουμε να εξιχνιάσουμε μια ακόμη δολοφονία

 

-Αυτός από τη Βλάστη που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της νεαρής 15χρονης αθωώθηκε τρεις φορές

 

-Έχετε να αποφασισετε με βάση τα όσα ακούσατε εδώ και τα στοιχεία. Και όχι με το τι λέει ο κόσμος.

-Πείτε μου αν προέκυψε κάποιο στοιχείο για οικονομικό κίνητρο της δολοφονίας.

-Από τις τηλεφωνικές κλήσεις προκύπτει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πως οι δυο είναι οι δολοφόνοι;

-Έπρεπε να υπάρχει Πολιτική Αγωγη για το θέμα των εντοσθίων. Ανατρέξτε στα ιατρικά χρονικά και θα τους απαλλάξετε.

-Ή αποφασίσετε με βάση το τι λέει η Ελλάδα ή θα κάνετε το καθήκον σας αξιολογώντας όσα έχετε ακούσει και θα αποφασίσετε την απαλλαγή τους,

 

 

 Ολοκληρώθηκε η δίκη-Εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης-H δευτερολογία της εισαγγελέως: «Για ποιό λόγο η υπεράσπιση δεν άσκησε αίτημα παύσης της ποινικής δίωξης; «- Η απάντηση της υπεράσπισης.

 

 

«Για ποιό λόγο η υπεράσπιση δεν άσκησε αίτημα παύσης της ποινικής δίωξης;» ανέφερε η εισαγγελέας στη δευτερολογία της, διερωτώμενη  «Για ποιό λόγο η υπεράσπιση δεν άσκησε αίτημα παύσης της ποινικής δίωξης;», εφόσον θεωρούσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής.

«Αυτή η αναφορά σας σε δηλητηρίαση θα σας κυνηγά μέχρι τον Άρειο Πάγο», ανέφερε η πλευρά της υπεράσπισης.

Πλέον, η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει την ετυμηγορία του.

 

http://kozanimedia.gr/