Ο Δήμος Βοΐου παρέλαβε δωρεάν υγειονομικό υλικό από την εταιρεία Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ.

ΔΩΡΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ο Δήμος Βοΐου παρέλαβε δωρεάν υγειονομικό υλικό από την εταιρεία Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία της, προσέφερε 10.000 μάσκες προστασίας και 100 λίτρα αντισηπτικό υγρό.
Σε ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά της εταιρείας στο Δήμο μας θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας, για την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμβολή της στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον της εταιρείας για το Δήμο μας, αποκτά έτι μεγαλύτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας συγκυρίας, παρέχοντας καταλυτική βοήθεια στο να συνεχίσουμε υπεύθυνα το έργο μας σε αυτές τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα απαιτητικές σε υγειονομικό υλικό συνθήκες.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσης ότι το παραπάνω υγειονομικό υλικό χρησιμοποιείται ήδη για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας “Βοήθεια στο Σπίτι”, που θα χορηγήσει υλικό και σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Συγχρόνως θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου καθώς επίσης και του προσωπικού των Υπηρεσιών του.
Επίσης να ευχαριστήσουμε την Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου που διακριτικά όλη την προηγούμενη περίοδο έχει προσφέρει υλικά αλλά και πνευματικά σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.