Ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας » Η Σέλτσα » το Σάββατο 12/8 οργάνωσε Μουσικοχορευτική παράσταση για τους Απανταχού Ξενιτεμένους Ερατυρείς

Ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας » Η Σέλτσα » το Σάββατο 12/8 οργάνωσε Μουσικοχορευτική παράσταση για τους Απανταχού Ξενιτεμένους Ερατυρείς.

Με τη μορφή αφηγηματικής διάδρασης παρουσιάστηκε ο αποχαιρετισμός του ξενιτεμένου, το γράμμα του που έστειλε στην οικογένεια του, τα αρραβωνιάσματα του πίσω στο χωριό , η αναχώρηση της κοπέλας για τα ξένα και η επιστροφή τους πίσω στο χωριό. Παράλληλα με τα δρώμενα ακούστηκαν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία, τα οποία χόρεψε το χορευτικό του Συλλόγου.

Θα ήθελε να συγχαρεί την χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Ζαρκοδημού Θωμαή που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και να εκφράσει τις Θερμές του ευχαριστίες στην χορωδία του Συλλόγου Ηλικιωμένων Εράτυρας, στα μέλη και στους χορευτές-ριες του Συλλόγου , σε όσους συμμετείχαν στα δρώμενα, στην αφηγήτρια και σε όλους όσους συνέβαλλαν.

Τα βίντεο επιμελήθηκε ο κύριος Σάκης Τσίγγανας και το dvd διατίθεται από το Σύλλογο.

Ευχόμαστε σε όλους τους Ξενιτεμένους » Καλή Αντάμωση » στην γενέτειρα μας την Εράτυρα Βοίου Κοζάνης.