Ο Χρήστος Παγούνης υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

«Η τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή υπήρξε καταλυτική στην απόφαση μου να στηρίξω τη νέα του προσπάθεια για το 2019 – 2023 στον Δήμο Βοίου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του έναν καταξιωμένο και ικανό αυτοδιοικητικό πολιτικό, με όραμα, έτοιμο πλάνο και σχέδιο για μια δημιουργική τετραετία που έρχεται.

Και σε αυτή τη νέα προσπάθεια επέλεξα να είμαι παρών, να καταθέσω την εμπειρία αλλά και την επιστημονική μου γνώση πάνω στην σύγχρονη λειτουργία ενός Δήμου στον οποίο έχουν ήδη γίνει αρκετά αλλά μπορούμε και θέλουμε ακόμη περισσότερα, με στόχο όπως θέλει και ο Δήμαρχος μας, την «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»! »

—————————————————————————————————————————

O Παγούνης Χρήστος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1980 στην Κοζάνη. Κατάγεται από το Δρυόβουνο. 

Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Καστοριάς το 1998. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη στο Αγγλικό κολέγιο I.C.B.S στο τμήμα “Business Computing”, απ’ όπου και αποφοίτησε με τίτλο σπουδών “Bachelor Business Computing”. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο PACE University της Νέας Υόρκης στο τμήμα “Computer Science” όπου απέκτησε τον τίτλο “Master in Computer Science”.  Το 2007 πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία, παίρνοντας το απολυτήριο στο Στρατό Ξηράς με ειδικότητα στην “Έρευνα Πληροφορικής” λαμβάνοντας και τον αντίστοιχο τίτλο της εξειδίκευσης από τον Στρατό.

Το 2008 μπαίνει δυναμικά στο χώρο της γούνας και συγκεκριμένα στην εκτροφή των γουνοφόρων ζώων. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εκτροφής και συγκεκριμένα στην εταιρία «ΑΦΟΙ Ν. ΠΑΓΟΥΝΗ Ο.Ε».

Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 3 ετών.