ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΩΤΤΑ 3/1/2020

Σας προσκαλούμε στην παράσταση Καραγκιόζη που θα γίνει την Παρασκευή 3/1/2020 στις 18:00 η ώρα το απόγεμα, στην αίθουσα του Κουκουλίδειου Πνευματικού κέντρου Σιάτιστας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ο Ώττας Ηλίας είναι ένας ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης ετών 10, θαυμαστής και επίδοξος συνεχιστής της σχολής των μεγάλων, κλασικών Ελλήνων καραγκιοζοπαιχτών όπως ο Ε. Σπαθάρης, Θ. Σπυρόπουλος, Σ. Καράμπαλης κ.α.

Είναι ο ίδιος κατασκευαστής των φιγούρων που χρησιμοποιεί καθώς και διασκευαστής των κλασικών έργων του ελληνικού θεάτρου που σκιών που παίζει.Παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει να αντιλαμβάνεται και να προσπαθεί να επικοινωνήσει τις βασικές λαϊκές αρχές και αξίες του ελληνικού θεάτρου σκιών καθώς και την σατυρική ματιά της πραγματικότητας του δικού του παιδικού ήρωα, Καραγκιόζη !
Το έργο είναι ο “Καραγκιόζης φούρναρης”. Ένα έργο στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων που σατιρίζει την πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου για φαγητό και τις “κωμικές” καταστάσεις που δημιουργεί ο καθημερινός αγώνας του ανθρώπου για επιβίωση!

Η παρουσία σας στο έργο που ανεβάζει ο μικρός Ηλίας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!