Ποιες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες Βοΐου και Καστοριάς

Κινητοποιήσεις για τις 4 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Επιτροπή Μπλόκων του Νομού Καστοριάς σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή και αγροτών από την περιοχή του Βοΐου.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων περιλαμβάνει συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας και επίσκεψη αντιπροσωπείας στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με την οποία θα επιδιώξουν να συναντηθούν.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη των αγροτών, όπου θα κληθούν να παρευρεθούν και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του νομού, όπως επισήμανε ο επικεφαλής της Επιτροπής Δημήτρης Μόσχος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς.

Οι αγρότες από την περιοχή της Φλώρινας και του Αμυνταίου αποφάσισαν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στο Αντίγονο ως πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας.

Εν τω μεταξύ τις τελικές αποφάσεις τους για την μορφή των κινητοποιήσεων τους θα πάρουν και οι αγρότες της Κοζάνης στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη από τον γεωκτηνοτροφικό σύλλογο Κοζάνης.

sierafm.gr