Σε Βροντή και Αυγερινό ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Αγροτική οδοποιία και ενδοδημοτικό οδικό δίκτυο, προτεραιότητες της δικής μας δημοτικής αρχής»

Σε Βροντή και Αυγερινό βρέθηκε τη Δευτέρα ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές, στα πλαίσια των περιοδειών τους σε όλα τα χωριά της περιοχής. 

Στο διάλογο που έχει ανοίξει με τους πολίτες από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής περιόδου, ο Λάζαρος Γκερεχτές, ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων δίνοντας απαντήσεις και σε ζητήματα τα οποία είτε δεν είναι απολύτως γνωστά, είτε η πληροφόρηση δεν είναι η σωστή. 

Στη Βροντή η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα αγροτικής οδοποιίας αλλά και γενικότερα του οδικού δικτύου, θέματα προτεραιότητας για τη νέα δημοτική αρχή, ενώ ο Λάζαρος Γκερεχτές δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής και στο μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων, το οποίο βρίσκεται στο χωριό.

Με τους κατοίκους του Αυγερινού, έγινε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα καθημερινότητας, με το Λάζαρο Γκερεχτέ, να επισημαίνει και τη μεγάλη συμβολή των απόδημων Αυγερινιωτών, σε έργα και δράσεις που υλοποιούνται στο χωριό.