Σε χωριά του Τσοτυλίου ο Λάζαρος Γκερεχτές: «Εμπιστευτείτε όσους σας λένε την αλήθεια. Η δική μας ομάδα είναι οι άνθρωποί σας»

Σε Ομαλή, Αγ. Θεοδώρους, Διχείμαρρο, Λικνάδες, Λεύκη, Κλεισώρια, Δραγασιά και Ζώνη βρέθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές. 
Ο κ. Γκερεχτές τιμώντας απόλυτα τη δέσμευση του συνδυασμού του, για ειλικρινή διάλογο με τους πολίτες επί πραγματικών γεγονότων, συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ακούγοντας αιτήματα και προτάσεις. 
«Δε ζητάτε παράλογα πράγματα, δεν υπάρχει θέμα που δε λύνεται», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για τη λειτουργία του Γηροκομείου Τσοτυλίου. 
Παράλληλα έγινε συζήτηση για τα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης οικισμών, ζητήματα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να σημειώνει πως τα πάντα είναι θέμα σωστής συνεργασίας και εμπιστοσύνης:
«Εμείς είμαστε μια συμπαγής και σταθερή ομάδα. Με νέους ανθρώπους και πλούσια εμπειρία να συνθέτουν δυνάμεις. Εμπιστευτείτε μας, για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σε 4 χρόνια θα συζητάμε σε πολύ διαφορετική βάση…».