«Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο» Ευθύμιος Κουσίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βοΐου Δ.Ε Νεάπολης

κλικ στην παρακάτω εικόνα για το facebook

Ονομάζομαι Κουσίδης Ευθύμιος του Ιωάννη και της Ανδρομάχης.

 Γεννήθηκα στην Νεάπολη το 1966. Μεγάλωσα σε πολύτεκνη (έχω τρεις αδερφές, την Αθηνά, τη Μαρία  και τη Δήμητρα) και αγροτική οικογένεια.

Διέμεινα στην Ασπρούλα έως ότου παντρεύτηκα το 2010 τη Χατζηγεωργίου Βασιλική με την οποία απέκτησα δύο παιδιά.

Μέχρι το γάμο μου δεν έφυγα από το χωριό μου παρά μόνο για τις σπουδές μου, αρχικά στην τεχνική σχολή «Πυθαγόρας» ως μηχανολόγος μηχανικός, έπειτα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσ/νίκης και τη στρατιωτική μου θητεία.

Δάσκαλος λοιπόν στο επάγγελμα με 26 χρόνια υπηρεσίας, τα περισσότερα σε μονοθέσια σχολεία του Δήμου Βοΐου.

Εργάστηκα ως δάσκαλος στη Σιάτιστα, στη Νεάπολη, στο Μικρόκαστρο -Καλονέρι και υπήρξα προϊστάμενος των Δ.Σ Δαμασκηνιάς, Τραπεζίτσας, Μικροκάστρου και Μολόχας.

Διετέλεσα πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Ασπρούλας,  ψάλτης της ενορίας μου επί σειρά ετών και νυν πρόεδρος της κοινότητας Ασπρούλας – Κρυονερίου.

Μετά το γάμο μου ζω και εργάζομαι στα Γρεβενά.

Πιστεύω ότι με την προσωπικότητα μου και τα θετικά γνωρίσματα του χαρακτήρα μου θα συμβάλλω στην αλλαγή του ύφους και του ήθους της εξουσίας, στην καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου,  στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και γενικότερα σ’ ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί για μένα υποχρέωση λόγω της πεποίθησης μου ότι η ποιότητα της ζωής μας είναι συνυφασμένη με την πολιτική που ασκείται, πρώτα στην κοινότητα, μετά στο Δήμο, έπειτα στην περιφέρεια και τέλος στο κράτος.

 Ζητώ την στήριξη σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις,  με ανιδιοτέλεια και διαφάνεια,  για τον πανέμορφο αυτό τόπο που υπεραγαπώ!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!