Συμμετοχή του «Αθλητικού Ομίλου Νεάπολης Βοϊου» στο 29ο athlos BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT στα Ιωάννινα.

Στις 20-25 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το 29ο athlos BASKETBALL CAMP &TOURNAMENT.Ο σύλλογός μας «Αθλητικός Όμιλος Νεάπολης Βοϊου» , γνωστός και με το διακριτικό τίτλο «Α.Ο.Ν.Β» συμμετείχε στις 24 και 25 Ιουνίου και συγκεκριμένα: Στις 24/6 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων αντιμετώπισε τον «A.Σ. Λοκρό Αταλάντης» και τον «Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ». Την ίδια μέρα η συνάντησή μας με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα John Κόρφα, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών, μοίρασε αυτόγραφα και  φωτογραφήθηκε μαζί μας, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους αθλητές μας και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τους συνοδούς της αποστολής( μέλη του Δ.Σ και γονείς).

Το Σάββατο 25/6, η συμμετοχή μας στο 3Χ3 FIBA ENDORSED TOURNAMENT που διοργανώθηκε από την“ ATHLOS SPORTSWEAR” σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, ήταν επίσης μια ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας.

 Ο σύλλογός μας έχει ιδρυθεί το έτος 2018  και παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω covid από πολλές απόψεις, το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων γενικότερα και ειδικότερα στη συμμετοχή αυτή. Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την απόδοσή τους και  για την  άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του Basketball camp, τόσο στους  χώρους όπου αγωνίστηκαν όσο και στο χώρο διαμονής μας, ξενοδοχείο “Grand Serai”.

 Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον «ΑΓΣ IΩΑΝΝΙΝΩΝ» και την εταιρία “ATHLOS SPORTSWEAR” για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.

Το Δ.Σ του «Αθλητικού Ομίλου Νεάπολης Βοϊου»