Συναντήσεις της Υποψηφίας Βουλευτού της Ν.Δ Κοζάνης Ευλαμπίας (Εύης) Πρώϊου -Βαρζή

Χειμερινό, Μολόχα, Πλατανιά, Σήμαντρο, Βελανιδιά και Στέρνα, χωριά του δήμου Βοΐου, αποτέλεσαν τους σταθμούς της περιοδείας της Υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευλαμπία Πρώϊου, για την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Για ακόμη μια φορά, ο απλός κόσμος αυτών των εγκαταλελειμμένων από τη σημερινή κυβέρνηση περιοχών αγκάλιασε και εξέφρασε τη στήριξή του.

Η υποψήφια βουλευτής Ν. Κοζάνης απευθύνθηκε στους συμπολίτες της εξηγώντας τους ποιο είναι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τις δικές της συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για τον τόπο.
#Τώρα_είναι_η_ευκαιρία
#Εκλογές2019
#ΝΔ

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος και την υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης ,Ευλαμπία Πρώϊου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος,επισκέφθηκε την Πεμπτη 27/06, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης ,Ευλαμπία Πρώϊου. Στην ιδιαίτερα φιλική κουβέντα που ακολούθησε τον ενημέρωσε για τους λόγους που την ώθησαν να είναι και πάλι υποψήφια βουλευτής για τον Ν.Κοζάνης.Τόνισε ότι θα είναι η ίδια αρωγός του έργου του προς όφελος του τόπου και τον πολιτών.

Στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης ,Ευλαμπία Πρώϊου Επίσκεψη στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης πραγματοποίησε την Τρίτη 25/06 , η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης ,Ευλαμπία Πρώϊου. Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο των Υπεραστικών ΚΤΕΛ αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.