Τι απαντούν γονείς για το νηπιαγωγείο Νεάπολης!

Δεν ζητήθηκαν χρήματα από τους γονείς, ούτε από πλευράς Δημοτικής Αρχής, ούτε από τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου Νεάπολης για την ολοκλήρωση των εργασιών βαφής .

Αυτό διαβεβαιώνουν γονείς μαθητών του Νηπιαγωγείου Νεάπολης που επικοινώνησαν με τον siera fm.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, επειδή όντως έγινε κακός προγραμματισμός και για το κόστος αλλά και για το χρόνο που εκτελέστηκαν οι εργασίες, πήραν την πρωτοβουλία κάποιοι γονείς να προτείνουν την οικονομική συμμετοχή των γονέων για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ωστόσο ήδη με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου και προέδρου της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννη Χατζή, αγοράστηκαν τα χρώματα και για το υπόλοιπο κτήριο.

Βεβαίως το νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Πέμπτη για καθαρισμό, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Σε ότι αφορά  το κόστος για τα μεροκάματα που θα χρειαστεί να πληρωθούν, υπάρχει η σκέψη  να προταθεί απο μερίδα γονέων να το αναλάβουν όλοι οι γονείς των μαθητών. 

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στον siera fm, το κόστος θα είναι περίπου 3 ευρώ για κάθε οικογένεια, ενώ οι εργασίες που υπολείπονται θα γίνουν Σαββατοκύριακα.

 

Πηγή sierafm.gr