Το Βόιο παρόν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον Τελικό αγώνα του Run Greece στην Αθήνα.

Το Βόιο παρόν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον Τελικό αγώνα του Run Greece στην Αθήνα.

Το Βόιο και οι Δρομείς Νεάπολης έχουν το δικό τους εκπρόσωπο στον Τελικό αγώνα του Run Greece Ergo Marathon στην Αθήνα το Νοέμβριο.

Ο Τάσος Ροβυθάκης προκρίθηκε μαζί με άλλους δυτικομακεδόνες δρομείς εξασφαλίζοντας θέση από τον αγώνα των 5000 μ που έγινε τον Μάιο στο Run Greece Καστοριάς.

Στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας του Run Greece της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα Run Greece Καστοριάς, παρουσία εκπροσώπων της «ERGO Ασφαλιστικής» κ.κ. Κάλλη Κωνσταντίνο και Γκοτσόπουλο Τάσο, που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα Run Greece.

H ομάδα Run Greece της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 12/5/2019, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2019 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Ο πίνακας των συμμετοχών της περιφέρειάς μας:

fouit.gr