Κουκουλόπουλος στο TheCaller: Ο Τσίπρας απέτυχε παταγωδώς και ο Μητσοτάκης κουβαλάει την πολύ αρνητική παρακαταθήκη της παράταξής του από το ’74 και μετά

«Εμείς ανεβαίνουμε σκαλί-σκαλί και κάποια στιγμή θα συναντήσουμε και το ασανσέρ», αναφέρει σε συνέντευξή του στο TheCaller ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με το Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος, λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες της Κυριακής 7ης Ιουλίου.

Η χώρα χρειάζεται αλλαγή προτεραιοτήτων και νοοτροπίας, χρειάζεται πολιτική αλλαγή και εμείς αυτό πρεσβεύουμε με καθαρές προτάσεις που διαφέρουν αισθητά ,για μην πω ριζικά, από αυτές των υποτιθέμενων μονομάχων», υποστηρίζει ο κ. Κουκουλόπουλος και συνεχίζει «ξιφουλκώντας» κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Μπορεί να θεωρηθεί προοδευτική δύναμη μόνο με την αποδοχή της ρήσης πως ‘’στην Ελλάδα είσαι ο, τι δηλώσεις’’» Και συνεχίζει υπερθεματίζοντας: «Δεν έχω τίποτα με τους παλιούς φίλους και συντρόφους που ακολούθησαν το ΣΥΡΙΖΑ και δεν αναφέρομαι στους αποστάτες που προσχώρησαν εκεί για μια καρέκλα. Αναρωτιέμαι, όμως, τι προοδευτικό χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ για να συνεργαστούμε την επόμενη μέρα». 

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr