Μια Βροχερή Φωτοδιαδριομή προς το Λουκόμι και το Πυλωρί Βοΐου 28-4-2014

Χριστός Ανέστη ! 

Ξεκινήσαμε σήμερα Δευτέρα 28 Απριλίου του 2014, μετά και τις εορτές του Πάσχα, τις φωτοδιαδρομές μας στην περιοχή του αγαπημένου μας Βοΐου.

 Σήμερα η μέρα ήταν συννεφιασμένη και βροχερή και σε αυτήν την  διαδρομή ήμασταν λίγο ας πούμε άτυχοι , γιατί δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε  την διαδρομή από το Λουκόμι προς το Πυλωρί.

Όταν μας βοηθήσει ο καιρός , θα συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ,Λουκόμι-Πυλωρί-Αξιόκαστρο- Κλήμα , και σε άλλες περιοχές του Βοΐου που δεν έχουμε ακόμα επισκεφτεί, και αφού δημιουργήσουμε ένα γενικό πλάνο μέσα από τις φωτοδιαδρομές για την περιοχή μας, αυτές στην πορεία  θα γίνουν πιο ειδικές και συγκεκριμένες . 

Δηλαδή, έχουμε σκοπό τώρα που έχουμε σχεδόν ολοκλήρωση αυτό το γενικό πλάνο από την περιοχή του Βοΐου, να περπατήσουμε ξανά για φέτος το καλοκαίρι ένα προς ένα τα όμορφα χωριά μας , και να φωτογραφήσουμε το καθένα ξεχωριστά ,και με  ότι ομορφιές έχουν να μας προσφέρουν, για αυτό, αν μας δείτε στο χωριό σας μην εκπλαγείτε , αλλά κάντε μας παρέα σε αυτό μας το ταξίδι !

Καλήν Αντάμωση φίλοι και συχωριανοί, στα όμορφα χωριά μας για φέτος το Καλοκαίρι!