Φωτοδιαδρομή: Ανάβαση και Κατάβαση στον Κλέψιο 2 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε , ότι κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Μας είπαν ότι αν θέλουμε να ανεβούμε στα γρήγορα στην κορυφή του Κλέψιου η πιο εύκολη διαδρομή είναι από την  Δάφνη Βοΐου…. αυτό το καταλάβαμε στο τέλος.  Όταν ξεκινήσαμε από την Δάφνη , την ανάβαση για τον Κλέψιο , αφήσαμε ή καλύτερα δεν προσέξαμε το μονοπάτι που οδηγεί άμεσα προς την κορυφή, το μονοπάτι που παίρνει ο Βέργης από την Δάφνη για να ανεβάσει τα γίδια του.

Έτσι λοιπόν ακολουθώντας τον χωματόδρομο  , όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, που θα ετοιμάσουμε σε λίγα λεπτά, πήραμε έναν δύσκολο δρόμο, για να ανέβουμε στην κορυφή, κάνοντας έτσι τον γύρο του βουνού, και ανεβήκαμε μέσα από το χιονισμένο  δάσος που φαίνεται από το Πολυκάστανο Βοΐου.

Όταν πηγαίνουμε σε ένα μέρος που δεν έχουμε ξανά πάει , και δεν βρίσκουμε κάποιον , εκείνη την ώρα να μας πει πως θα πάμε , αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να πάμε, τις περισσότερες  φορές, ακολουθούμε το ένστικτο μας , και συνεχίζουμε .

Έτσι και σήμερα, μπορεί να κάναμε τα εύκολα δύσκολα, που αυτό δεν μας πείραξε καθόλου, αλλά στην Κορυφή του Κλέψιου ανεβήκαμε.