Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube


Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά  αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι  πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς … για όλους τους Βοΐώτες . 

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει , ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες , είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας .  Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια , όρεξή και μεράκι έχουμε . 

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς   και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε .

Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν …είπαμε σε όποιους αρέσουμε.