ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Αργύριος Τσακάλης

Ειδικός Παθολόγος

τηλ. 2468047046 κιν. 6981180030

Παρέχεται ιατρική φροντίδα για παθήσεις όλου του φάσματος της Παθολογίας (Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Μεταβολισμός, Παχυσαρκία, Λοιμώξεις, Αναπνευστικές παθήσεις  κ.α) στο ιατρείο και κατ’ οίκον.

Εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη (Σάκχαρο) τύπου 1 και τύπου 2, Διαβήτης της Κύησης (διάγνωση και θεραπεία της νόσου, υγειϊνοδιαιτητικές συμβουλές και πρόληψη των επιπλοκών του διαβήτη σε καρδιά,νεφρούς, αγγεία, νεύρα, μάτια).

Σε περίπτωση αδυναμίας μετάβασης του ασθενούς στο ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης κατ’οίκον μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση.

Εξυπηρετούνται ο δήμος Βοίου και ο νομός Καστοριάς.

 

Ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης

(Συμβεβλημένος με την Υπηρεσία Μεταφορών)

 

Αντιμετώπιση παθήσεων Γηριατρικής (κλάδος της Παθολογίας που αφορά στις παθήσεις ηλικιωμένων) όπως: Διαβήτης, Υπέρταση, Οστεοπόρωση, Λοιμώξεις, Αναιμία, Άγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, Αναπνευστικές παθήσεις, εμπύρετο, λοιμώξεις.

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση για φάρμακα παθήσεων όλου του φάσματος της Παθολογίας. Επίσης γράφονται γνωματεύσεις, παραπεμπτικά για εξετάσεις αίματος και ακτινολογικές, φάρμακα, αναλώσιμα και ταινίες για τους διαβητικούς ασθενείς και για παθήσεις της Παθολογίας

facebook: