ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, Ευχόμαστε από καρδιάς Χρόνια πολλά – καλή χρονιά με Υγεία, χαρές και Εθελοντική διάθεση. 

Κλείνουμε το δύσκολο 2020 με ικανοποιητικά αποτελέσματα παρά την αυστηρή απαγόρευση ανοικτών δράσεων καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε σαράντα (40) Αιμοδοσίες και προγραμματίσαμε για το 2021 άλλες 43 όπου είστε καλεσμένοι όλοι να απλώσετε το χέρι και να δώσετε χαμόγελο και ελπίδα στους πάσχοντες. Το πρόγραμμα στο SITE:seakozanis.gr και οι αναρτήσεις στο F/B Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης. 

Φέτος στις γιορτές Μένουμε Σπίτι – Μένουμε ασφαλείς σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους. Παιχνίδια, φασαρία, επισκέψεις σε αδέρφια, ξαδέρφια, παππούδες, θείους τα αφήνουμε για αργότερα, μπορούμε να τους στείλουμε την Αγάπη μας, ας ελπίσουμε για πρώτη και μοναδική φορά, με εναλλακτικούς τρόπους.

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

   Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες

Καλά Χριστούγεννα

Χρόνια πολλά –Χρόνια καλά!

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

¨Γέφυρα Ζωής¨