Παρέμβαση Εισαγγελέα για την άμεση διακοπή των εργασιών στο εργοτάξιο της “Πτολεμαϊδα V” ζητούν Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας και Δήμος Εορδαίας (video)

Συνέντευξη τύπου με μοναδικό θέμα την άμεση διακοπή των εργασιών στο εργοτάξιο “Πτολεμαϊδα V” έδωσαν το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας Τάσος Τσιλφίδης. Εδώ και μέρες το Εργατικό Κέντρο ζητά επίμονα την διακοπή των εργασιών αφού καθημερινά στους χώρους του εργοταξίου εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι και αποτελεί μια “υγειονομική βόμβα” όπως λένε πολλοί λόγω κορωνοϊού. 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας ανέφερε όλα τα βήματα που έχει κάνει ο φορέας και τις παρεμβάσεις για να σταματήσουν οι εργασίες με αποκορύφωμα το σημερινό αίτημα στον Εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως υπάρχουν πολλές καταγγελίες από εργαζόμενους του εργοταξίου που αναφέρουν συνωστισμό σε χώρους εργασίας του εργοταξίου και μετά και από παρεμβάσεις των Βουλευτών της περιοχής οι εργασίες εξακολουθούν να γίνονται κανονικά! 

Οι δυο τους ζητούν με έγγραφο από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ενέργειας να δώσουν άμεσα εντολή να σταματήσουν οι εργασίες.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου:

https://www.youtube.com/watch?v=XGU2Qbgv6Hk&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=XGU2Qbgv6Hk&feature=emb_title

kozani.tv