Το Omikron magazine κυκλοφορεί και πάλι μετά από 11 χρόνια !!!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σαν να μην πέρασε μια μέρα… έτσι λέει το editorial του περιοδικού μας.

Έντεκα χρόνια μετά και πάλι μαζί με διαφορετικό σχήμα, πλούσια θεματολογία στην καρδιά μιας δύσκολης εποχής.

Αρκετοί από εσάς γνωρίζεται τις πολλές προσπάθειες που κάναμε για την επανέκδοση του.

Και να οι διαφημίσεις ότι «έρχεται…» και πάλι «έρχεται…», μα οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν.

Θύμα της μεγάλης κρίσης του 2010 και αυτό, όπως τόσα πράγματα εκείνη την περίοδο.

Τώρα όμως είναι στα χέρια μας και σας προσκαλώ να διαβάσετε το εισαγωγικό του κείμενο, μιας και έχει την ιδιαιτερότητα του. Είναι ακριβώς το ίδιο με το editorial του πρώτου περιοδικού του 2008 !

Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν…

«Η ανάγκη μας για πληροφόρηση και ενημέρωση σήμερα υπέρ-καλύπτεται από το πλήθος του ηλεκτρονικού ή έντυπου Τύπου. Οι απόψεις και οι εκτιμήσεις συσσωρεύονται, οι ιδέες «κυκλοφορούν» και νέες αντιλήψεις διαμορφώνονται.

Μέσα σε αυτό τον καταιγισμό της πληροφορίας, η «Omikron» δεν θα ήθελε να προσθέσει άλλο ένα έντυπο που θα περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες. Θα ήθελε να δημιουργήσει ένα μέσο, του οποίου τα περιεχόμενα θα αγγίζουν κυρίως τους κατοίκους της περιοχής μας, προβάλλοντας τα θέματα που τους αφορούν, αλλά και να ενημερώσει σχετικά με πανελλαδικά ή παγκόσμια επίκαιρα θέματα.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του νέου περιοδικού μας ελπίζουμε να βρείτε κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο και ενδιαφέρον και να νιώσετε ότι καλύπτεται κάποιο κενό πληροφόρησης που υπάρχει σε όλους εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Φιλοδοξούμε να προβληματίσουμε αλλά και να εμπνεύσουμε εσάς τους αναγνώστες μας να διαμορφώσετε νέα άποψη σχετικά με την παρουσίαση ειδήσεων και θεμάτων.

Αναμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σας, τις προτάσεις αλλά και τις παρατηρήσεις σας για αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε εμείς από την «Omikron» να σας παρουσιάσουμε ανθρώπους, ιδέες και γεγονότα και να σας εκθέσουμε τις σκέψεις μας και τα πράγματα που μας ευαισθητοποιούν και μας προβληματίζουν.

Καλή μας Αρχή!»

Omikron, το περιοδικό που διαβάζεται… κυκλοφορεί στη Δυτική Μακεδονία 

Απρίλιος 2022

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης

Omikron magazine

Αριστοτέλους 29 Κοζάνη

Τηλ. 24610 37711

email: info@omikron.tv 

 (video)

Δείτε τα περιεχόμενα