Αλεξιου Γεωργιος(Γιωργής) -Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Νεάπολης Βοΐου

Ξέρετε Ποιος είμαι! Νεαπολιτες μου η συμμέτοχη μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές ,ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις, και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μας με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Ο δήμος μας αλλάζει συνεχώς , οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε, να εμπιστευτούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους , φρέσκους σε ιδεές , με διάθεση για ζωή μα πάνω απ όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά. Συνεχίζουμε τον τίμιο-καθαρό αγώνα όρθιοι στις επάλξεις για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του τόπου μας καταθέτοντας νέες ιδέες και θετική ενέργεια.

Η καινοτομία και τα σύγχρονα μοντέλα διοίκησης σε συνάρτηση με την πολιτιστική και ιστορική κληρονομία του τόπου μας μπορούν να γίνουν αρωγοί για την πραγματική μετάβαση σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για μια ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ! Εμείς οι νέοι μπορούμε και με τη στήριξη σας στις 26 του Μάη θα τα καταφέρουμε!!!

#Νεα_Προοπτικη #ΝΕΑΠΟΛΗ #

Αλεξιου_Γεωργιος(Γιωργής) #Υποψήφιος_τοπικός_σύμβουλος