Βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΤΙΩΝΑΣ

Ο Γιώργος Χαντιώνας γεννήθηκε το 1971, ζει και μεγάλωσε στη Σιάτιστα. Είναι αρραβωνιασμένος με τη Βασιλική Γκλιάγια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σιάτιστας «Γεώργιος Παπαγεωργίου» και το 1993 απέκτησε το πτυχίο του τεχνολόγου μηχανικού ορυχείων. Γνωρίζει άπταιστα τη Ρωσική γλώσσα. Δραστηριοποιείται με την εμπορία γουναρικών διατηρώντας κατάστημα στην παραλία της Κατερίνης, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην CPL HELLAS, εταιρεία της οικογένειας Παπαγεωργίου.  Στις εκλογές του 2014 εκλέχθηκε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας.  Από το 2017 είναι μέλος του Δ.Σ. του «Ιωανίδειου Ιδρύματος» 

ΔΕΛΗΣΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ- Δ.Ε ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Η Μαρία Δεληστογιαννάκη είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται ως οδηγός ταξί. Διαμένει μόνιμα στο Τσοτύλι. 

ΚΑΡΑΠΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Καραπινας Νικόλαος Γεννήθηκε στις 26/11/1977 στη Γερμανία και αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Νεάπολης.  Τελείωσε σχολή σεφ και εργάστηκε ως σεφ 9 χρόνια στη Γερμανία και 3 χρόνια στην Ελλάδα. Είναι αγρότης και παντρεμένος με μια κόρη, καθώς και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καπνού. Διετέλεσε πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Πλατανιάς για πολλά χρόνια

ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ο Χρήστος Κοντονικόλας μένει μόνιμα στο Δρυόβουνο. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, 4 και 6 ετών. Ασκεί το επάγγελμα του αυτοκινητιστή.