Δύναμη Επανεκκίνησης: Βιογραφικά υποψηφίων με τον Χρήστο Ζευκλή

ΚΑΡΑΛΩΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Ο Χρήστος Καραλώλος γεννήθηκε το 1985 στην Κοζάνη, Αποφοίτησε από το Καρούτειο Λύκειο Πενταλόφου και σπούδασε Μηχανολογία στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία ως τεχνικός σύμβουλος

ΩΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΡΔΑΣ), ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Ώττας Βασίλειος γεννήθηκε το 1960 στη Σιάτιστα όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σαλαγκιώτη και πατέρας τριών αγοριών. Εργάζεται ως γουνοποιός. Έχει συμμετάσχει σε Δ.Σ. Συλλόγων της περιοχής μας, όπως ο Άρης και ο Μακεδονικός Σιάτιστας, καθώς και στον Σύνδεσμο Γουνοποιών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Όσον αφορά τα κοινά έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος επι σειρά ετών.

ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ο Κούρκουλας Ξενοφών γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Νεάπολη Βοϊου. Έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως παραγωγός κηπευτικών.
ΜΠΑΚΑΛΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Η Μπακάλη Γλυκερία γεννήθηκε το 1964 και κατάγεται από την  Κορυφή Τσοτυλίου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική, και έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως κομμώτρια. Είναι παντρεμένη με τον Στέργιο Τζούμκα και είναι μητέρα τριών παιδιών.